.


.

HÄLSOMAGENS KRYDDOR & OLJOR

Hälsomagens alla kryddor och oljor passar dig som önskar mycket smak och lukt av till exempel vitlök utan att äta vitlök. Istället för vitlök använder jag ramslök och istället för själva löken använder jag det gröna på exempelvis purjolök och salladslök.

MEDELSTARK FISKKRYDDA

En härlig och välsmakande fiskkrydda som passar till de flesta fiskrätter. Här har vi använt det gröna på salladslöken istället för själva löken.

LÖK BLANDNING


Hälsomagens Lökblandning är god i både kalla och varma rätter.

HET

FISKKRYDDA

En god och lite starkare fiskkrydda som passar bra när du vill ha lite hetta i din matlagning.

KYCKLINGKRYDDA


Hälsomagens goda Kycklingkrydda är mångsidig och passar till alla dina kycklingrätter. Istället för vitlök har vi använt ramslök.

ALLROUNDKRYDDA


Hälsomagens Allroundkrydda är en god och allsidig krydda som förhöjer din matlagning.


GRILLKRYDDA


Hälsomagens goda Grillkrydda är mångsidig och användbar till många olika anrättningar. Istället för vitlök har vi använt ramslök.

ORIENTALISK KRYDDA


Hälsomagens Orientaliska krydda är mycket smakrik och användbar till många olika maträtter. Istället för vitlök har vi använt ramslök.

KRYDDSALT


Hälsomagens goda kryddsalt kan användas i alla rätter där du önskar en lite kryddigare saltsmak.


TACO UTAN SOCKER


Hälsomagens Tacokrydda är tillverkad utan socker och passar därför även dig som vill dra ner på socker i kosten.

VILTKRYDDA


Hälsomagens Viltkrydda höjer smakerna i dina vilträtter till nya nivåer.

Passar till: Passar till både kött och kyckling men extra bra till vilt.
RAMSLÖK


Ramslök - även kallad skogens vitlök har en rund och god smak av vitlök.

Passar i både kall och varm matlagning. Är perfekt som ersättare för dig som är känslig för vitlök och är användbar i all mat som du önskar förhöja med en god löksmak.

ÖRTAGÅRDSKRYDDA


Hälsomagens smakrika Örtagårdskrydda är väldigt mångsidig och passar lika bra i varma som kalla rätter. I tillverkningen har vi använt det gröna på purjolöken och ramslök - istället för lök.

CHILIOLJA


Hälsomagens goda Chiliolja är mycket användbar och passar bra i både kalla och varma rätter.
ÖRTOLJA


Hälsomagens Örtolja är otroligt god att ha i både kall och varm matlagning, särskilt på en sallad eller i en kall sås.SCHALOTTENLÖKS OLJA

Hälsomagens Schalottenlöksolja förhöjer smakerna i din matlagning med en mycket tydlig smak och lukt av schalottenlök. Används med fördel i både kall och varm matlagning.

VITLÖKSOLJA


Hälsomagens Vitlöksolja lyfter dina rätter med en riktigt god vitlökssmak. Används med fördel i både kall och varm matlagning.

Denna vitlöksolja passar till det mesta.


LÖKOLJA


Hälsomagens Lökolja ger en rik och aromatisk löksmak till dina varma och kalla rätter. Denna lökolja passar till det mesta.RÖDLÖKSOLJA


Hälsomagens Rödlöksolja förstärker dina rätter med en otroligt god rödlökssmak. Används med fördel i både kall och varm matlagning.

Denna rödlöksolja passar till det mesta. Fantastiskt god till fisk.