.

.

.

.

Hälsomagens

Kokbok

Nu till kampanjpris!

99:-

80/20 - Det bästa av alla världar

Med denna kokbok vill jag förmedla min kärlek till matlagning och till goda och enkla rätter. Jag vill också ge dig många praktiska tips som sparar både tid och pengar – och som dessutom är bra för hälsan!

Detta är en kokbok som passar alla  som älskar att laga mat – och eftersom  jag har en specialkunskap som omfattar  ”känsliga magar” och dessutom har en stor passion  

för att hjälpa alla till ett friskare och mer energifyllt liv  – så finns det gott om alternativ även för dem som önskar äta extra hälsosamt. 


Nyttig mat behöver inte vara tråkig och krånglig!  Jag vill inspirera dig till att upptäcka ny glädje  i din matlagning och även till att låta maten  vara din medicin. 


VILL DU KÖPA KOKBOKEN SÅ GÖR DU DET I BUTIKEN eller så skickar du ett meddelande till mig så kan jag skicka den till dig.

Från djupet av mitt matälskande hjärta har jag skapat  denna bok, där jag kombinerar faktatexter, mina  allra bästa hälsotips med ett stort urval av de  läckraste recepten från min omfattande  receptskatt..

.

.

.

AXPLOCK FRÅN KOKBOKEN

Här nedan finner du en kortare beskrivning av några av kokbokens många kapitel.
DRINKAR


I detta kapitel finner du underbart goda dringar av olika slag såsom till exempel: gurkmejalatte, vitaminshot, mango och ananasdring och många många fler.GRÖNSAKSRÄTTER


I detta spännande kapitel hitar du smakrika recept fyllda med nyttiga grönsaker. Exempel på recept du hittar här är: Rödbetscarpaccio; Savojkåldolmar med rostad paprika, Krämig medelhavsgratäng med touch av Norden och många fler. BÖNOR OCH VEGETTER


I detta kapitel om bönor och vegetter hittar du bland annat: Bönbiffar med mangosalsa; Linsvegetter; Blomkålsvegetter m.m.UNDERBART SÖTT & GOTT


I kokbokens avslutande kapitel hittar du sist men inte minst en rad goda Rawfoodrecept och bars. Här kan du inspireras av: Kockoschok; Choklad och kaffebollar; Rawfood kanelbullar; Rawfoodtårta och underbart goda Nyttobars.

Beställningsformulär - Hälsomagens kokbok

 
 
 
Jag önskar köpa 1 kokbok
Jag önskar köpa 2 kokböcker
Jag önskar köpa 3 kokböcker
 
 
Jag önskar att du skickar det jag beställt per post och fyller i min adress här nedan
Jag önskar hämta det jag beställt i butiken
 
 
Jag önskar betala med Swish
Jag önskar betala med faktura (Bankgiro)
 
 

RING MIG GÄRNA!

ANN KARLSTRÖM