MIN HISTORIA


Jag äääälskar möten med människor och det är sååå härligt att kunna hjälpa mina klienter tillbaka till en bättre hälsa!


Jag brinner för att hjälpa alla mina klienter till ett friskare liv genom att arbeta som passionerad Herb Pharma Naturterapeut och kostrådgivare, där jag är särskilt specialiserad på att behandla personer som besväras av mag- och tarmproblem.


Att min verksamhet kom att ta denna inriktning beror på mina egna mycket tuffa erfarenheter som jag lyckats göra mig symptomfri ifrån, genom den behandling som jag nu erbjuder andra.


Min yrkesmässiga bakgrund är inom restaurangbranschen där jag arbetade som både kock och kallskänka. 2015 insjuknade jag i något som visade sig vara en väldigt svår IBS. Min sjukdom gjorde att jag var tvungen att ta det tuffa belsutet att lämna restaurangyrket. Den enda hjälpen som jag kunde få från sjukvården var symptomlindring, och det var först när jag tog saken i egna händer som min väg tillbaka till en bra hälsa tog form.


Jag satsade 100% på självstudier och valde sedan också att vidareutbilda mig till Kost & Näringsrådgivare och sen till Herb Pharma Naturterapeut. Mina kunskaper och utbildningar ledde inte bara till att göra mig själv frisk och symptomfri - utan nu kan jag dessutom erbjuda alla mina fantastiska klienter min hjälp tillbaka till ett friskare liv! Jag behandlar inte bara mina klienter för magbesvär och IBS utan hjälper även de som vill ha större energi i livet, en ökad livsgnista och stöd i att ta tag i sin hälsosituation.


Jag finns här för dig! Din hälsa är min passion!

VARMT VÄLKOMMEN ATT

KONTAKTA MIG