Bilden är tagen en fantastisk kväll när Hälsomagen hade event på Fregatten i Stenungsund

VÄGEN TILLBAKA TILL ETT FRISKARE LIV


MIN PERSONLIGA HÄLSORESA


Denna föreläsningen handlar om hur svårt det är att leva med IBS och hur jag har fått kämpa på vägen till ett friskare liv. Jag kommer att ge dig information och insperiration på hur du kan nå din väg till ett friskare liv, där jag gärna hjälper och stöttar dig. Alla är värda ett friskt liv!!!

EN TALLRIK

MEDICIN TACK


Denna föreläsningen handlar om hur du skall få tillbaks din energi i kroppen genom maten. Kosten är en mycket viktig del för att du skall må bra idag och lång tid framöver


Jag skräddarsyr föreläsningar efter era önskemål vid tex något möte, kick-off mm.

FRUKOST FÖRELÄSNING


MED UPPFRISKANDE FRUKOSTBUFFÉ


Ni kommer till en vackert uppdukad frukostbuffé i hälsans tecken. När ni satt er till ro håller jag en föreläsning om hur vi skall äta för att få mer energi i livet på drygt en halv timme medan ni äter.

Det här konceptet passar perfekt att hålla i era egna lokaler för att vara så tidseffektiva som möjligt eftersom tid är något vi alla har ont om. För den som vill har jag tillgång till fina lokaler.

LUNCH FÖRELÄSNING


MED FANTASTISKT GOD LUNCHBUFFÉ


Ni kommer till en vackert uppdukad och fantastiskt god vegetarisk lunchbuffé som innehåller både kalla & varma rätter + dessert. När ni satt er till ro håller jag en föreläsning om hur vi skall äta för att få mer energi i livet på drygt en halv timme medan ni äter.


Det här konceptet passar perfekt att hålla i era egna lokaler för att vara så tidseffektiva som möjligt eftersom tid är något vi alla har ont om, för den som vill har jag tillgång till bra lokaler.

 
 

PRENUMERERA PÅ HÄLSOMAGENS NYHETSBREV


Prenumerera gärna på Hälsomagens nyhetsbrev! Då blir du först med att få tillgång till erbjudanden och nyneter! OBS! Vårt erbjudande kommer inte ut ofta. Max ett i månaden.