.

I hälsans tecken

MINA OLIKA KURSER

Som kock och kallskänka brinner jag för detta med matlagning och det finns nästan ingenting som är roligare än att få stå i köket och laga mat - men att också få lära ut och ge inspiration till andra är ändå bättre!


Jag älskar att få delge mina kunskaper inom i en matlagningskurs. Nedan hittar du några av dem. Allt går att skräddarsy utifrån era önskemål,

Det går även att göra det till ett fantastiskt roligt evenemang på en kickoff eller kompiskväll mm.

NJUT AV EN VEGETARISK MATLAGNINGS KURS


GRÖNT FÖR ÖKAD ENERGI


Vi startar med en kortare föreläsning om hur vi skall äta för att få mer energi i livet och sedan tillbringar några timmar tillsammans i köket. Under tiden dukar vi upp ett vackert bord för att sen avnjuta vår fantastiska vegetariska buffé som innehåller både kalla & varma rätter + desserter.


Självklart kan ni kombinera med ett dryckespaket med väl valda drycker om så önskas. Beroende av storleken på gruppen så lagar vi flera maträtter en och en eller i små grupper, tillsammans hjälps vi åt med dukningen för en större gemenskap.

Vi beräknar att sitta till bords efter ca 2 ½ timma. All mat kommer dukas och dekoreras vackert på en stor buffé som vi plockar och njuter av tillsammans med väl valda drycker.

RAWFOOD


Kom och mingla i köket medan jag visar med enkelhet vad vi kan göra i raw foodens anda. Vi startar med en god och hälsosam raw food drink och fortsätter sen med allt ifrån vegetarisk sushi till desserter.Ett project i gemenskapens tecken där vi gör allt tillsammans med mycket skratt och glädje.

Jag har bra lokaler att vara i men det går med enkelhet att välja egen lokal om så önskas.

 
 

PRENUMERERA PÅ HÄLSOMAGENS NYHETSBREV


Prenumerera gärna på Hälsomagens nyhetsbrev! Då blir du först med att få tillgång till erbjudanden och nyneter! OBS! Vårt erbjudande kommer inte ut ofta. Max ett i månaden.