1 st
4 ägg
1 1/2 dl mandelmjöl
1/2 dl pofiber
2 msk linfrön
2 tsk fiberhusk
2 dl riven ost
1 tsk bakpulver
1 nypa salt
Blanda alla ingredienser, låt svälla 10 minuter. Smörj en liten brödform och strö sesamfrön runt om.
Toppa degen med solrosfrön.
Grädda i 200 grader i 20 minuter. Supergott!
Ett fantastiskt glutenfritt bröd som är otroligt mättande och nyttigt som min sambo brukar baka mmmmmm
Håkans frö & kesobröd 15 bitar
Gör så här
3 dl teffmjöl
2 dl sesamfrö
1 ½ pumpafrö
1 ½ solrosfrö
1 ½ tsk salt
3 msk örtolja
6 dl kokhett vatten
Blanda alla ingredienser, låt svälla någon minut, dela degen i 2 delar och lägg på bakplåtspapper. Använd 1 bakplåtspapper över degen för att dra ut den tunt över hela plåten och strö flingsalt över. Grädda i 140 grader på varmluft i ca 1 timma, låt kallna på plåten.
Koka 3 minuter.